Η Εταιρεία

Από το 1990 έχουμε αποκτήσει εξειδίκευση στις πόρτες εσωτερικών χώρων.  Εκτελούμε την παραγωγή των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια της αναζητώντας συνεχώς καινοτόμες μεθόδους και πρωτοπόρες τεχνικές με σκοπό να βελτιώσουμε τη ποιότητα της ζωής των ανθρώπων. Πρωταρχικός στόχος μας να την κάνουμε πιο απλή και πιο ασφαλής.

Η κάθε πόρτα και η κάθε λεπτομέρεια σε αυτή αποτελεί μια τέλεια συνύπαρξη της δεξιοτεχνίας και της καινοτομίας, η οποία έχει προκύψει μέσα από ιδιαίτερη φροντίδα και συνεχής έρευνα.

Η εταιρία  LATAS DOORS εστιάζει στην προηγμένη τεχνολογία και την πετυχαίνει με τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα και την ενημερωμένη παλέτα νέων πρακτικών που υιοθετεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπει τις παραδοσιακές τεχνικές, τις κλασικές επιταγές και τις διαχρονικές πρακτικές.

Οι εσωτερικές πόρτες που κατασκευάζουμε εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ηχομόνωση στην αγορά εξασφαλίζοντας απόλυτη ησυχία, ηρεμία, συγκέντρωση και απόλυτη απομόνωση τόσο στο σπίτι όσο και στους επαγγελματικούς χώρους.

Στο πλαίσιο της βιωσιμότητας και της sustainability ανάπτυξης, η  LATAS DOORS χρησιμοποιεί για την κατασκευή των προϊόντων της υλικά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον. Ξύλα, μοριοσανίδα, ινοσανιδα, πλακάζ και κόντρα πλακέ  προέρχονται από βιώσιμες και πιστοποιημένες διαδικασίες και πηγές.

LATASDOORS. ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Top Μετάβαση στο περιεχόμενο